Terapia Reiki

Okura-na

Shimpai suna

Kansha shite

Goo hage me

Hito ni shinsetsu ni

 

     Reiki este energia care mișcă Universul și constituie esența oricărui act creator. Este o metodă de armonizare - echilibrare energetică holistică  simplă și la îndemâna oricui care se poate aplica pe sine sau pe oameni, animale, plante, cristale.

     Ne transformăm pur și simplu în canale prin care Energia universal vitală tranzitează în mod spontan și în cantitate nelimitată, precum iubirea.

     Usui Shiki Ryoho (Usui System of Natural Healing), cunoscut sub numele de Reiki, este o formă de vindecare și trezire spirituală, primită și dezvoltată acum 100 de ani de un japonez, Mikao Usui, și adusă în Vest prin Hawaii în 1937. Aceasta este transmisă de la o persoană la alta prin ritualuri specifice de inițiere, învățături și forme definite de practică.

     Cuvântul japonez reiki poate fi tradus ca "forță de viață universală sau ghidată spiritual", iar Sistemul Usui este un mod de a lucra cu reiki pentru vindecarea sinelui și a altora.

     Cuvântul vindecare este folosit în sensul de a recâștiga armonie și integralitate și se adresează întregii persoane, fizice, emoționale, mentale și spirituale.

Contact

București, România

E-mail: adelinilinca@gmail.com

WhatsApp: +40 724 054 149  

  • Facebook
  • Instagram

Informații utile

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now