Termeni și condiții

         Website-ul adelinilinca-terapeut.com este administrat de Ilinca Constantin Adelin PFA și are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma sa. Prin vizitarea acestui website, acceptaţi în mod automat termenii și condițiile prezentate pe această pagină cât și Condițiile de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal și Politica cookie-urilor. În caz contrar, aveți dreptul să încetați să navigați pe paginile de Internet de la adresa adelinilinca-terapeut.com.

     1. Drepturi de autor - materialele prezentate pe acest website sunt proprietatea Ilinca Constantin Adelin PFA și nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vândute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al Ilinca Constantin Adelin PFA. Vizitatorii au dreptul să distrubuie conţinutul pe reţele sociale sau alte website-uri în scopul recomandării sau promovării website-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri către paginile website-ului meu. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor Ilinca Constantin Adelin PFA sau aduc un prejudiciu imaginii Ilinca Constantin Adelin PFA, îmi rezerv dreptul de a solicita eliminarea link-urilor respective, iar utilizatorul are obligatia de a şterge link-urile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.

     2. Ilinca Constantin Adelin PFA nu răspunde de conţinutul grafic sau contextual al website-ului. Acesta poate fi modificat, șters sau înlocuit  fără notificare.

     3. Informaţiile pe care vizitatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.

     4. Ilinca Constantin Adelin PFA nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe website sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestuia. Semnalarea acestora va fi apreciată de Ilinca Constantin Adelin PFA.

     5. Preţurile afişate pe adelinilinca-terapeut.com sunt afişate în LEI şi pot fi modificate fără notificare în prealabil. De asemenea, Ilinca Constantin Adelin PFA îşi rezervă dreptul de a modifica disponibilitatea sau structura pachetelor de servicii fără notificări în prealabil.

      6. Website-ul conţine link-uri către alte website-uri. Ilinca Constantin Adelin PFA nu este răspunzător pentru conţinutul acestora, în cazul în care acele website-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. Semnalarea acestor situaţii va fi apreciată de Ilinca Constantin Adelin PFA.

     7. Folosirea fără drept sau acord scris a materialelor Ilinca Constantin Adelin PFA este strict interzisă.

     8. Politica de confidenţialitate - vă rog să accesaţi şi să citiţi şi acestă secţiune, deoarece se aplică vizitei pe acest website.

     9. Politica de cookie-uri - vă rog să accesaţi şi să citiţi şi acestă secţiune, deoarece se aplică vizitei pe acest website.

 

Ultima actualizare: 21.05.2020

Contact

București, România

E-mail: adelinilinca@gmail.com

WhatsApp: +40 724 054 149  

  • Facebook
  • Instagram

Informații utile

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now